Orosz-ukrán

Az orosz-ukrán határon egyre nő a feszültség és a diplomáciai erőfeszítések eddig nem vezettek eredményre. Áttérés az ukrán nyelvre.


Pin On Kelt

Mostantól a nem ukrán nyelven megjelenő országos terjesztésű napilapoknak és egyéb újságoknak vagy át kell térniük az ukrán nyelvre vagy.

. Amit egyesek tárgyalási alapnak. 1134 Jens Stoltenberg szerint a NATO minden szükséges intézkedést megtesz szövetségeseinek védelmére. Az ukrán határon rendezett orosz csapatösszevonási műsor és az arra válaszként érkező nyugati irgum-burgum reakciók után Moszkva decemberben egy mozdulattal átpasszolta a labdát Washingtonnak és a NATO-nak.

Joe Biden a Fehér Házban tartott sajtótájékoztatóján kijelentette teljesen egyértelművé tettem Putyin elnök számára hogy ne legyenek félreértések. Életbe léptek vasárnaptól az ukrán nyelvtörvény nyomtatott sajtóra vonatkozó rendelkezései. A diplomáciában szokatlan módon ugyanis nyilvánosan közzétett ide is oda is egy-egy megállapodás-tervezetet.

1 day agoOrosz-ukrán válság. Holland és spanyol vadászgépek járőröznek Bulgária légterében az orosz-ukrán konfliktus miatt MTI 2022. A NATO hajókkal és repülőgépekkel erősíti a keleti szárnyát 2022.

A Donyec-medencei fegyveres konfliktus rendezéséről és a januárban várható orosz-amerikai diplomáciai tárgyalásokról folytatott eszmecserét Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Antony Blinken amerikai külügyminiszter szerdán telefonon. 1930 Spanyolország és Hollandia átveszi a NATO-tag Bulgária légtere egy részének ellenőrzését az ukrán-orosz konfliktus miatt - közölte Sztefan Janev bolgár védelmi miniszter szombaton. Új fronton folytatódik az orosz-ukrán konfliktus.


Pin On Collection Around The World


Su 25 Fighter Jet Crashes In Belarus Fighter Jets Military Helicopter Military Aircraft


Su 25 And Czech Trainer Aircraft Fighter Jets Air Force Aircraft


Pin On Aprohirdetesek


Pin On Orosz Es Ukran Nok Hazassag


Pin On Orosz Es Ukran Nok Hazassag


Ukran Frogfoot Ketuleses Valtozatban Felelmetes Fegyver Foldi Erok Tamogatasara Military Helicopter Fighter Jets Military Combat


Pin On Funny Or That S Funny


ボード Scall Fast のピン

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel